Monet japanilaiset veitsivalmistajat ovat perinteisesti valmistaneet erikoisveitsiä, joissa on yksipuolinen hionta, joka tunnetaan nimellä "Kiritsuke". Sen tehokas käyttö vaati huomattavaa taitoa, ja monissa japanilaisissa ravintoloissa vain keittiömesta…
Lue lisää
Tuotekuvaus
Monet japanilaiset veitsivalmistajat ovat perinteisesti valmistaneet erikoisveitsiä, joissa on yksipuolinen hionta, joka tunnetaan nimellä "Kiritsuke". Sen tehokas käyttö vaati huomattavaa taitoa, ja monissa japanilaisissa ravintoloissa vain keittiömestari sai käyttää sellaista. Kiritsuke-veitsestä tuli näin ollen asiantuntemuksen, aseman ja korkea-arvoisuuden symboli.
Tästä perinteestä ammentaen Global® Knives kehitti Classic-sarjaan Kiritsukesta kaksisärmäisen version, joka on erittäin monipuolinen veitsi. Tällä veitsellä voidaan suorittaa useimmat Gyuto- tai kokkiveitsellä tavallisesti suoritettavat tehtävät, mutta myös Nakiri- ja Sujihiki-veitsien tehtävät. Siinä on vähemmän kaarevuutta kuin tyypillisessä Gyutossa, joten se ei sovellu yhtä hyvin "keinuvaan pilkkomiseen", mutta se sopii täydellisesti "työntävään ja vetävään" leikkaamiseen. Terän kärki soveltuu erityisen hyvin hienoihin kuutioihin ja paloitteluun.
Alun perin Roux Scholarship -tuomareita varten kehitettyjä veitsiä on valmistettu tähän mennessä vain 500 kappaletta, ja niitä on saatavilla ensiksi tullutta palvellaan ensin!
Global G-sarja
Kiritsuke-veitsi
Cromova18 ruostumatonta terästä
Rockwell C56-58
15 asteen terävä leikkuureuna
Vain käsienpesu
Suunnitellut Komin Yamada
Valmistettu Japanissa
🤖 🌷 Hei, olen ystävällinen naapurustosi käännösrobotti. Käänsin tämän tekstin, siistiä eikö? Pahoittelen mahdollisista käännöskukkasista, opiskelen vielä kielikoulussa.