Yksinkertaista ammattimaista ruoanlaittoa
Kun Russell Hobbs Sous Vide ja Slow Cooker ovat yhdessä, annamme sinun kokea ruoanlaiton parhaat puolet! Nyt sinulla on vapaus valmistaa ruokaa kolmella eri tavalla, kaikki yhdellä ja samalla tuotteella. Mikset kutsuisi perhettä ja ystäviä hitaaseen liesiin, joka korostaa makuja kaikista ainesosista ja tekee lihasta pehmeän ja maukkaan.
Hemmottele itseäsi arkisin keittämällä mehukasta kanaa ja saat täydellisen sisäisen lämpötilan käyttämällä tarkkuuslämpömittaria tai sous vide -laitetta ja saavuta oikea naudanfileen tai lohen sisäinen lämpötila.
Russell Hobbs Sous Vide & Slow Cooker auttaa sinua valmistamaan ruoan juuri ennen ruoanlaittoa, ja kun aloitat sen, kaikki hoidetaan itsestään, mikä tarkoittaa, että sinulla on aikaa muille asioille.
3 tapaa valmistaa ruokaa
Sous Vide - Nyt voit saada naudanfileestä, lohesta, vihanneksista jne. Täydellisen sisäisen lämpötilan. Kaikki on mehukkaampaa, maut säilyvät ja parantuvat sous videin avulla.
Joten miten se toimii
1. Aseta Sous Vide -jalusta keraamiseen astiaan.
2. Lisää sitten kuumaa vettä ja täytä säiliö puoliväliin.
3. Paina Sous Vide ja säädä haluttu lämpötila.
4. Laita ruoka vetoketjullisiin pusseihin tai tyhjiöpussiin tyhjiöpussiin.
Kypsennettävän tuotteen on oltava hyvin suljettu, jotta vesi ei pääse sisään, kun se laitetaan vesihauteeseen. Laske keitettävä hitaasti sous vide -asentoon.
5. Aseta kansi paikalleen ja aseta tarkkuuslämpömittari kannessa olevaan paikkaan.
6. Aloita kypsennys painamalla START -painiketta.
Klassinen hidas liesi - Valmis käytettäväksi klassisena hitaasti keitettävänä vuoka
Haluatko tehdä korkean kylkiluun vuoan tai 8 tuntia sianlihaa? Lisää vain raaka -aineesi, aseta haluttu asetus ja olet heti valmis tekemään toisin, hidas liesi tekee työn puolestasi!
Paista - Paistatko kanaa tai lihapalaa, tarkkuuslämpömittari varmistaa, että se on kypsennetty täydellisesti ja on mehukas ja hellä.
Käytä esitteen kuvausta ja aloita asettamalla tarvittava lämpö. Aseta tarkkuuslämpömittari lihapalaasi ja etsi sitten lihatyyppi, jonka aiot kypsentää, digitaalinäyttö näyttää lihan nykyisen lämpötilan. Kun liha on saavuttanut esiasetetun lämpötilan, Sous Vide Slow Cooker pitää tämän lämpötilan ja pitää kypsennyksen optimaalisella tasolla, kun taas digitaalinäyttö näyttää kuinka kauan liha on kypsennetty.
ominaisuudet
- Sous Vide ja Slow liesi yhdessä
- Integroitu kahva, joka tarjoaa tasaisen veden säädön
Ean: 5038061101331 /23817036001